Waarom je dvd frontje niet op de HDD Caddy past.

Aan de voorkant van de HDD Caddy zijn er een aantal openingen. Deze openingen zijn bedoeld om het frontje van de dvd-drive op vast te zetten. Dit gaat door middel van uitstulpsels die aan het frontje zitten. Deze uitstulpsels klemmen zich vast aan de openingen van de HDD Caddy. Om het frontje te plaatsen op de HDD Caddy moet je dit op een bepaalde volgorde doen.

Probeer je het frontje van voor op HDD Caddy te drukken dan gaat het meestal niet lukken om het frontje te plaatsen. De openingen lijken dan af te wijken van de uitstulpsels. Als je het dvd frontje van links naar rechts probeert te plaatsen dan gaat dit ook niet lukken. De richting van de klemmetjes staan dan de verkeerde kant op waardoor de openingen ook lijken af te wijken van positie.

1frontjeno

Om het dvd frontje correct op de HDD Caddy te plaatsen moet je de onderstaande instructies volgen. Door de vorm en richting van de klemmetjes moet je het frontje dus diagonaal plaatsen en vervolgens (met een beetje flexibiliteit) kun je de rest van de klemmetjes parallel krijgen met de openingen aan de voorkant van de HDD Caddy. Op die manier zit het frontje van de dvd-speller correct ‘vast’.

1frontjeyes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.