Retourneren of ruilen


Verzendinformatie
– Binnen Nederland
– België en andere landen
Betaalinformatie
– Betaalmethodes
– BTW factuur
Bestelinformatie
– Op voorraad
– Veilig bestellen
Retourneren of ruilen
Garantie
Klacht
Contact
Zakelijk

     
Kies je laptop:

Asus
Acer
Apple | Macbook Pro & iMac
BTO/Clevo
Compal
Dell
Fujitsu
HP
IBM-Lenovo
Lenovo
MSI
Medion
Mecer
Packard Bell
Panasonic
Samsung
Sony
Toshiba
Of zoek in onze shop.

Ruilen en retourneren

Hoe kan ik retourneren?
Wij hanteren geen strict retourbeleid. Mocht een product niet naar wens zijn of heb je deze niet meer nodig, dan kun je deze gerust retourneren zonder opgave van reden en krijg je je geld terug (altijd het totaal betaalde bedrag).
– De bedenktijd is altijd 14 werkdagen. Binnen deze periode mag je het product zonder opgave van reden terugsturen. De bedenktijd gaat in op de dag nadat het product is afgeleverd.
– Wie gebruik maakt van het recht op retour, heeft recht op teruggave van het totaal betaalde bedrag, inclusief de verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen en het risico voor het terugsturen – bijvoorbeeld voor eventueel zoekraken – liggen bij koper. De terugbetaling via PayPal of bankovermaking wordt binnen 1 – 2 dagen (max. 5 dagen) gedaan.
– Het product mag gebruikt geretourneerd worden. De verpakking mag beschadigd zijn en het product hoeft niet in de originele verpakking teruggestuurd te worden.
Neem voor een spoedige afhandeling eerst contact met ons op via email voordat je retourneert. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of ons emailen via info@hddcaddy.nl
Wanneer je retourneert is het handig om (een kopie van) de factuur mee te leveren, zodat we meteen kunnen zien van wie het pakje afkomt.

Het retouradres is:
HDDCaddy retour / CTWEBCOMPANY
(jouw bestelreferentie)
2e Daalsedijk 8D
3551EJ Utrecht
Nederland

Voor ruilen geldt hetzelfde proces. Ook hierbij gelieve eerst met ons contact op te nemen voordat je het item terugstuurt zodat wij jou zo snel en zo goed mogelijk kunnen helpen.

Download het RMA formulier, vul het in, print het uit en stuur het mee met je zending.
RMA formulier HDD Caddy (kopieer en plak in een tekstverwerker)
of download het .docx bestand (te openen in Word) RMA formulier HDD Caddy (Word bestand)

Let goed op dat je bestelling bij ons hebt geplaatst HDDCADDY.COM en dat je een product van ons in bezit hebt. Stuur (logischerwijs) geen producten van andere winkels naar ons toe. Deze kunnen wij niet in behandeling nemen.