Over ons

HDD Caddy is een behuizing in de vorm van een laptop dvd-speler met daarin een aansluiting voor een extra harde schijf. Hiermee creëer je makkelijk en snel extra ruimte voor je laptop. HDD Caddy is opgericht in Utrecht en is in 2009 al begonnen met het verbeteren van de opslagcapaciteit van laptops door middel van HDD Caddy. Dit werd eerst uitgevoerd als ICT helpdesk bij verschillende organisaties. Als ICT helpdesk was ons doel niet alleen het oplossen van ICT-gerelateerde problemen maar ook het verbeteren van bestaande ICT hard- en software. HDD Caddy was destijds een onderdeel van onze werkzaamheden maar door de populariteit ervan zijn wij ons gaan specialiseren op de inbouw en de online levering van HDD Caddy via HDDCaddy.nl.

HDDCaddy is een online winkel gespecialiseerd in HDD Caddy en in de technische ondersteuning ervan. Wij staan klaar voor iedereen die zijn laptop beter wil maken. Voor verschillende types laptops hebben wij een op maat gemaakte HDD Caddy beschikbaar. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Dit betekent dat je van ons een uitstekende klantenservice kunt verwachten. Mocht je bij installatie of tijdens gebruik problemen ondervinden dan kun je bij onze supportteam altijd terecht voor hulp. Via onze blog verschaffen wij ook zoveel mogelijk nuttige tips, instructies en suggesties om de prestaties van je laptop beter te verhogen.

Onze producten worden deels in Nederland geassembleerd tot het eindproduct. Voordat de producten naar het magazijn gaan, voeren wij zelf een kwaliteitscontrole uit. De medewerkers in ons magazijn pakken elke werkdag bestellingen in en deze worden dan dezelfde dag verzonden. Zodoende kunnen wij de kwaliteit van onze producten en directe verzendingen waarborgen.

HDDCaddy in Computer!Totaal

HDDCaddy in Computer!Totaal

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur ons gerust een mailtje via info@hddcaddy.nl of gebruik het contact formulier.

Bedrijfsgegevens

Het hoofdkantoor (tevens ons hoofd-post adres) is gevestigd in bedrijvencentrum DeStadstuin Utrecht. Hier vind je ook het moederbedrijf van HDD Caddy, namelijk Chong & Tran Web Company. Let op, dit is geen winkel/bezoek adres! Voor contact e-mail info@hddcaddy.nl

HDD Caddy
DeStadstuin Utrecht
Europalaan 20 – K0005
3526 KS Utrecht

Stadstuin Utrecht

E-mail: info@hddcaddy.nl
(E-mails worden binnen een uur of 1 werkdag beantwoord.)

     

Overige informatie:
KvK nummer (Utrecht): 30270634
BTW nummer: 821299049B01
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW