Over ons

HDD Caddy is een behuizing in de vorm van een laptop dvd-speler met daarin een aansluiting voor een extra harde schijf. Hiermee creëer je makkelijk en snel extra ruimte voor je laptop. HDD Caddy is opgericht in Utrecht en is begonnen met het verbeteren van de opslagcapaciteit van laptops door middel van HDD Caddy. Dit werd eerst uitgevoerd als ICT helpdesk bij verschillende organisaties. Als ICT helpdesk was ons doel niet alleen het oplossen van ICT-gerelateerde problemen maar ook het verbeteren van bestaande ICT hard- en software. HDD Caddy was destijds een onderdeel van onze werkzaamheden maar door de populariteit ervan zijn wij ons gaan specialiseren op de inbouw en de online levering van HDD Caddy via HDDCaddy.nl.

Ons product

Ons unieke product laten wij in opdracht maken en in Nederland ronden wij het af tot het eindproduct. Hiermee voeren wij deels de kwaliteitscontrole uit.
– Wij zorgen ervoor dat het gebruikte materiaal van goede kwaliteit is.
– De afwerking moet uitstekend zijn.
– Interne printplaten worden door ons aangepast voor een goede werking. Bij sommige type laptops moeten converters aangepast worden om het bekende CPU, afsluit en prestatie problemen te voorkomen.
– Het product is intern voorzien van een kunststof frame die volledig tussen de aluminium panelen zit. Dit heeft als voordeel dat de HDDCaddy stevig is en geluid kan absorberen.
– Regelmatig reviseren wij onze producten. Deze zijn nodig voor compatibliteit en pasvorm bij bepaalde laptops. Kleur en/of ontwerp kan dan afwijken van onze standaard model.

Ons team & klantenservice

HDDCaddy is een online winkel gespecialiseerd in HDD Caddy en in de technische ondersteuning ervan. Wij staan klaar voor iedereen die zijn laptop beter wil maken. Voor verschillende types laptops hebben wij een op maat gemaakte HDD Caddy beschikbaar. Klanttevredenheid staat bij ons voorop. Dit betekent dat je van ons een uitstekende klantenservice kunt verwachten. Mocht je bij installatie of tijdens gebruik problemen ondervinden dan kun je bij onze supportteam altijd terecht voor hulp. Via onze blog verschaffen wij ook zoveel mogelijk nuttige tips, instructies en suggesties om de prestaties van je laptop beter te verhogen.

De medewerkers in ons magazijn pakken elke werkdag bestellingen in en deze worden dan dezelfde dag verzonden. Zodoende kunnen wij de kwaliteit van onze producten en directe verzendingen waarborgen.

Reviews over HDDCaddy

Facebook Reviews 4.7/5
Kiyoh Reviews 9.1 uit 491 reviews
Tweakers Reviews 5/5
Trustpilot Reviews 4.7/5

HDDCaddy in Computer!Totaal

HDDCaddy in Computer!Totaal

Mocht je vragen of opmerkingen hebben, stuur ons gerust een mailtje via info@hddcaddy.nl of gebruik het contact formulier.

Bedrijfsgegevens

Het hoofdkantoor (tevens ons hoofd-post adres) is gevestigd in bedrijvencentrum DeStadstuin Utrecht. Hier vind je ook het moederbedrijf van HDD Caddy, namelijk CTWEBCOMPANY. Let op, dit is geen winkel/bezoek adres! Voor contact e-mail info@hddcaddy.nl

HDD Caddy / CTWEBCOMPANY
2e Daalsedijk 8D
3551EJ Utrecht

E-mail: info@hddcaddy.nl
(E-mails worden binnen een uur of 1 werkdag beantwoord.)

     

Overige informatie:
KvK nummer (Utrecht): 30270634
BTW nummer: 821299049B01
Alle vermelde prijzen zijn incl. 21% BTW