Kortingscode bij je HDD Caddy!

Dagelijks helpen wij mensen met een betere laptop dankzij HDD Caddy, zonder dat ze hiervoor een nieuwe laptop hoeven te kopen. Dit maakt ons, HDD Caddy, erg blij! Om dit te vieren geven wij gratis kortingscodes weg die je kunt gebruikt gebruiken voor extra korting op je bestelling!

De kortingcode geeft je korting van enkele euro’s op je bestelling en de kortingsbon is beperkt te gebruiken zowel in aantal als in houdbaarheid! Zo kun je nog goedkoop een HDD Caddy scoren. Bestel je een reguliere HDD Caddy dan wordt bijvoorbeeld de prijs van 23,95 euro met TONIJN voor 18,95 euro. Wees dus er snel bij want op = op!

Het is nu Februari 2014 (update Maart 2015). De onderstaande kortingcodes zijn nu in omloop! Je kunt ze gebruiken met een HDD Caddy en/of i.c.m. accessoires. Minimum bedrag van de bestelling is 22 euro (incl. BTW). Maximaal 1 per klant.

SUSHI12 (4 euro)
WASABI (3 euro)
SASHIMI (3 euro)
MAKI (5 euro)
ZALM (4 euro)
TONIJN (5 euro)

Heb je al een HDD Caddy? Attendeer dan je vrienden, kennissen, collega’s of familie op deze extra korting (via de knoppen hieronder).

Update: 10 oktober 2014 (sommige codes zijn verlengd maar op = op!)
Update: 1 maart 2015 (enkele codes zijn nog steeds werkzaam!)
Update: 1 juli 2015 (ze doen het nog steeds!)

Vanaf Mei 2016 hebben wij weer een tijdelijke maand actie met kortingcodes. Je kunt ze gebruiken met een HDD Caddy en/of i.c.m. accessoires. Minimum bedrag van de bestelling is 22 euro (incl. BTW). Maximaal 1 per klant. Wees er snel bij want op = op!

Update: Juni 2017 HDC23 Tijdelijke actie! Kortingscodes werken nog!

Kortingsbon-code: HDC23

Voorbeeld: Bij een bedrag van 23,95 euro wordt dit 18,44.