HP Probook 4540s SSD / HDD Caddy

HDD Caddy

Bestel deze HP Probook 4540s HDD Caddy voor je laptop. Deze HDD Caddy vervangt de dvd-speler met een tweede harde schijf of SSD in je notebook.

Met HDD Caddy kun je hiermee de prestaties van je laptop verhogen of de opslagcapaciteit vergroten. Deze HDD Caddy vervangt de laptop dvd of blu-ray speler. Er past een 2.5″ harde schijf of SSD in deze HDD Caddy. Wil je laptop mobiel houden maar wel meer opslag hebben dan is HDD Caddy een ideale uitkomst. Omdat de HDD Caddy op de plek van de dvd of blu-ray speler zit, is deze ingebouwd in je laptop. Je laptop ziet dan aan de buitenkant ook uit als origineel. Externe USB harde schijven voor meer opslag heb je dan niet meer nodig en hoef je voortaan niet meer mee te nemen.

Hoe werkt het?
Je kunt de dvd of blu-ray speler uit de laptop of notebook halen. De HDD Caddy heeft dezelfde vorm en functie als een laptop optische speler. In plaats van cd’s of dvd’s kan er een extra harde schijf of SSD geplaatst worden. In de HDD Caddy zit een adapter ingebouwd die de harde schijf of SSD verbindt met de aansluiting aan de binnenkant van je laptop. HDD Caddy ondersteunt alle 2.5″ harde schijven van max. 1TB (uitzonderingen zijn 1.5TB van Hitachi Travelstar 5K1000 en 2TB van Seagate’s Samsung M9T). De HDD Caddy ondersteunt alle SATA doorvoersnelheden, dus SATA1, SATA2 en SATA3. Je kunt ook opstarten vanaf de schijf die in de HDD Caddy zit. Je kunt hiervoor de BIOS instellingen veranderen. Dit maakt het handig als je een multi-OS boot systeem wilt hebben, dus een systeem met een Windows en Linux-gebaseerde besturingssysteem. Heb je de dvd-speler incidenteel nog nodig? Dan kun je bijv. een USB DVD behuizing of een speciale USB kabel gebruiken om de dvd-speler extern via de USB te kunnen gebruiken. Het installeren van de dvd-speler in de behuizing is gemakkelijk te doen.

Features van HDD Caddy
– HDD Caddy bestaat grotendeels uit aluminium. Dit materiaal is licht en stevig maar is ook goed voor een efficiënte koeling.
– Een kunststof frame binnen de HDD Caddy zet de harde schijf of SSD vast. Dit frame absorbeert geluid en trillingen van een 2e schijf.
– Met de ingebouwde stelschroeven kun je makkelijk de schijf inbouwen en vast zetten.
– Het voorpaneel van de HDD Caddy is zo ontworpen dat het frontje van de optische speler op vast geklikt kan worden. Zo blijft de afwerking van de laptop als origineel.
– De  HDD Caddy werkt als plug & play, dus installatie van drivers of extra software is niet nodig.
– De ingebouwde SATA adapter zorgt voor een snelle en betrouwbare verbinding.
– De SATA adapter voorkomt ook afsluiten problemen.
– 1 Jaar garantie op het product.

Specificaties
– Geschikt voor 2.5″ SATA harde schijven of SSD’s met een max. van 1TB
(m.u.v. 1.5TB Hitachi Travelstar 5K1000 en 2TB Seagate’s Samsung M9T)
– Ondersteunt alle SATA doorvoersnelheden SATAI, SATAII en SATAIII (6Gbps). *SATA snelheid is afhankelijk van de laptop.
– Inclusief handige tool om de harde schijf of SSD vast te zetten in de caddy.

hdd_caddy_sata3

Let op, harde schijf of SSD is niet inbegrepen bij dit product. Deze kunt u los aanschaffen bij computerzaken.


Bestel nu je HDD Caddy voor de HP Probook 4540s 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.