HDD Caddy vast in laptop

Normaliter moet de HDD Caddy gemakkelijk weer uit de laptop kunnen. Mocht om een of ander reden de HDD Caddy lastiger uit te halen zijn dan kun je het volgende proberen.

1. Draai de lock-schroef los

Verwijder als eerste de lock-schroef van de HDD Caddy. De lock-schroef zorgt ervoor dat de HDD Caddy of een dvd-drive vast zit in de laptop. Deze zit meestal aan de achterkant. Eenmaal los dan zou je met de hand de HDD Caddy of dvd-drive eruit kunnen halen.
1-removescrew

2. Haal de dvd-drive of HDD Caddy los via het frontje

Je kunt het frontje vasthouden en zo langzaam de HDD Caddy uit de laptop trekken. Je kunt soms ook een bank pas of iets dergelijks gebruiken om de HDD Caddy van de laptop te halen. Tussen het frontje en de laptop behuizing zit een kleine speling, zet daar je kaart tussen en maak de speling beetje groter.
2-card

3. Gebruik een kleine schroevendraaier

Het kan zijn dat je frontje ook los is gekomen van de HDD Caddy en daardoor is het lastiger om de HDD Caddy te verwijderen. Je kunt dan een kleine schroevendraaier gebruiken en deze steken in de middelste grootste gat aan de voorkant van de HDD Caddy. Duw de schroever zijwaards en trek dan de HDD Caddy langzaam eruit.
3-screw

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.