Betaalmethoden

Wat zijn de betaalmethoden?

Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:

iDeal — iDeal is alleen mogelijk wanneer je in bezit bent van een Nederlandse bankrekening en internetbankieren. Tijdens het bestelproces kun je met iDeal je eigen bank kiezen en daarmee de betaling direct afhandelen.
Bancontact / Mister Cash — Dit is een online directe betalingsmethode voor klanten uit België.
PayPal— PayPal is alleen mogelijk wanneer je in bezit bent van een geactiveerd PayPal account. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor PayPal en daarmee de betaling afhandelen. De meeste PayPal betalingen zijn direct.
Let op: een PayPal e-Check betaling is niet direct en kan enkele dagen duren voordat de betaling is afgerond. Je kunt controleren of je met een PayPal e-Check betaling te maken hebt, door de betaling te bezichtigen via je PayPal account of de email bevestiging die je van PayPal ontvangt.
Bank overmaking — Tijdens het bestelproces kun je ook kiezen voor Bankovermaking (bankoverschrijving) vooraf. Nadat je hebt besteld krijg je een email van ons met informatie die je nodig hebt om de betaling te verrichten, bijvoorbeeld via internetbankieren. Het totaalbedrag van de bestelling dient binnen 7 dagen (binnen Nederland) of binnen 10 dagen (buiten Nederland) overgemaakt te zijn.  Mochten we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
Een bankoverschrijving is geen directe betaling , afhankelijk van je bank kan het 1 tot 2 werkdagen duren voordat wij je betaling hebben ontvangen. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling direct verzonden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.