Betaalinformatie


Verzendinformatie
– Binnen Nederland
– België en andere landen
Betaalinformatie
– Betaalmethodes
– BTW factuur
Bestelinformatie
– Op voorraad
– Veilig bestellen
Retourneren of ruilen
Garantie
Klacht
Contact
Zakelijk

     
Kies je laptop:

Asus
Acer
Apple | Macbook Pro & iMac
BTO/Clevo
Compal
Dell
Fujitsu
HP
IBM-Lenovo
Lenovo
MSI
Medion
Mecer
Packard Bell
Panasonic
Samsung
Sony
Toshiba
Of zoek in onze shop.

Betaalinformatie

Wat zijn de betaalmethoden?
Wij ondersteunen de volgende betaalmethoden:
iDeal
iDeal — iDeal is alleen mogelijk wanneer je in bezit bent van een Nederlandse bankrekening en internetbankieren. Tijdens het bestelproces kun je met iDeal je eigen bank kiezen en daarmee de betaling direct afhandelen. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

Bancontact
Bancontact / Mister Cash — Dit is een online directe betalingsmethode voor klanten uit België. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

giropay
Giropay — Dit is een online directe betalingsmethode voor klanten uit o.a. Duitsland. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

sofortbanking
Sofortbanking – Dit is een online directe betalingsmethode vergelijkbaar met iDeal. Het is beschikbaar voor de volgende landen: Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Polen, Hongarije, België, Frankrijk, Italie en Spanje. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

paypal
PayPal— PayPal is alleen mogelijk wanneer je in bezit bent van een geactiveerd PayPal account. Tijdens het bestelproces kun je kiezen voor PayPal en daarmee de betaling afhandelen. De meeste PayPal betalingen zijn direct.
Let op: een PayPal e-Check betaling is niet direct en het kan daardoor enkele dagen duren voordat de betaling is afgerond. Je kunt controleren of je met een PayPal e-Check betaling te maken hebt, door de betaling te bekijken via je PayPal account of via de emailbevestiging die je van PayPal ontvangt. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

mastercard
Visa MasterCard – Eenvoudig direct betalen met je creditcard, beschikbaar voor alle landen. Met een creditcard kun je makkelijk online betalingen doen. Betalingen worden niet direct van je rekening afgeschreven maar vaak aan het einde van de maand. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

maestro
Maestro – Direct betalen met een debitcard. Een debitcard lijkt op een creditcard maar het belangrijkste verschil is dat het bedrag ook direct van je bankrekening wordt afgeschreven. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.

postepay
Postepay – Direct betalen met een betaalkaart. Een populaire betaalmethode die voornamelijk gebruikt wordt in Italië.

carteblue
Cartebleue – Direct betalen met een betaalkaart. Een gebruikelijke online betaalmethode voor online klanten in Frankrijk.

bank
Bankoverschrijving— Tijdens het bestelproces kun je ook kiezen voor Bankovermaking (bankoverschrijving) vooraf. Nadat je hebt besteld krijg je een email van ons met informatie die je nodig hebt om de betaling te verrichten, bijvoorbeeld via internetbankieren. Het totaalbedrag van de bestelling dient binnen 7 dagen (binnen Nederland) of binnen 10 dagen (buiten Nederland) overgemaakt te zijn.  Mochten we binnen deze termijn geen betaling hebben ontvangen, dan wordt de bestelling automatisch geannuleerd.
Een bankoverschrijving is geen directe betaling , afhankelijk van je bank kan het 1 tot 2 werkdagen duren voordat wij je betaling hebben ontvangen. Na ontvangst van je betaling wordt je bestelling direct of op de eerstvolgende werkdag verzonden. Deze betalingsmethode is gratis, dus geen extra kosten.
Achteraf betalen (regels voor niet-zakelijke klanten)
Dit is een betaling achteraf. Let op, ten allen tijde geldt dat 50% van het totale verkoopbedrag vooraf voldaan dient te worden.

BTW-factuur

Waar is de BTW-factuur bij bestelling via internet?
De BTW-factuur wordt automatisch verstuurd na ontvangst van je bestelling en betaling. De BTW-factuur is in PDF formaat en kan geopend worden met een PDF reader. Mocht je het niet kunnen vinden dan kun je ons uiteraard ook mailen via info@hddcaddy.nl